lestiberci.blog.hu/media/file/meghívó 2010_11_25_.doc

lestiberci.blog.hu/media/file/beszámoló 2010_3-4_évi.xls

Szerző: lestiberci  2010.11.19. 07:33 2 komment

Címkék: önkormányzat szentmártonkáta

A bejegyzés trackback címe:

https://lestiberci.blog.hu/api/trackback/id/tr12458619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyedi nick 2010.11.23. 18:53:15

ma, kedden, 23-án (!) a falu honlapján jelent meg hír a települést érintő áramszünetekről. az első megjelölt időpont tegnapi, a dátum pedig 15-e. a csütörtöki ülésen talán nyílik rá mód, hogy felvessék egyfelől a Hivatal, másrészről az ÉMÁSZ felelősségét a késedelmes tájékoztatás miatt. korábban gyakorlat volt a villanyoszlopokra tűzött értesítő, illetve postaládába dobott cetli, ezek most elmaradtak. idén tavasszal már testületi ülésen felmerült az ÉMÁSZ sorozatosan télre tervezett munkavégzésének problémája - most nem keresem ki a jegyzőkönyvek között -, de ahogy emlékszem úgy nyilatkoztak, ettől a későbbiekben tartózkodni fognak.
lehet hogy félreértették, és a megfelelő tájékoztatásra gondoltak?

egyedi nick 2010.11.23. 19:11:32

2009.01.22:
"Burgyán Benő: az egyebek közt elmondja, hogy felháborítónak tartja az ÉMÁSZ által értesítésben közölt áramszüneti napok gyakori számát februárban. Nem érti, hogy a különböző felújítások révén szükségessé vált áramszüneti napokat miért nem nyárra aktualizálják az ÉMÁSZ illetékesei, hiszen télen nagyon sok helyen cirkó fűtést használnak nagycsaládos otthonokban, ahol ilyenkor egész nap hidegben és - kora estét követően - sötétben kell lenniük a lakosoknak, annak ellenére, hogy fizetik – az igen magasnak mondható – számlákat.
Fodor Zoltán polgármester: egyetért fenn elhangzottakkal, és elmondja, hogy az ügyben már beszélt az ÉMÁSZ illetékeseivel, akik arról tájékoztatták, hogy a cég nagyobb összeget nyert pályázati úton, melyet mielőbb fejlesztésekre és beruházásokra kell fordítaniuk."
Az emlékezetem nem tökéletes, de úgy látszik, két év alatt nem sikerült túllépni a problémán.
süti beállítások módosítása